Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vigyázz ettől én is lesokkoltam :"(

 Hjuuj..:S Kegyetlen :D

Volt egy kisfiú. A szülei éjszakára egyedül hagyták. De a fiú nem akarta és szólt is a szüleinek, hogy ő nagyon fél nem akar egyedül maradni. A szülei akkor ezt mondták neki: Ha félsz, akkor rakd le a kezed, és a kutya megnyalja, akkor nincs semmi baj. Ez a mondat némiképp megnyugtatta a fiút. A szülők elmentek. A kutya, ő agy nagy bernáthegyi volt. A fiú bevitte a házba a kutyust, egészen az ágya mellé. Megsimogatta, és bebújt az ágyba. Már majdnem elaludt amikor csöpögést hallott. Le rekja a kezét. A kutya megnyalja. A fiú meg is nyugszik. De később megint csöpögést hall. Megint lerakja a kezét. A kutya ismét megnyalja. Harmadszorra is hallja a csöpögést leszáll az ágyról, kimegy a konyhába. De a csapok el vannak zárva. A fürőbe is bemegy ott is elvannak zárva. Vissza megy a szobába. És észreveszi, hogy a kutya fel van akasztva a szekrényre. És a plafonra a kutya vérével volt felírva:

Nem csak a kutya tud nyalni!

Elizabeth

A 14 éves Elizabeth éppen a szobájába indul...az esti horror film után! 
Bár benne volt egy kisebb félelem mint ált. mindenkiben az ilyen horrofilmek után,de megértette magával,hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik! 
Péntek 13......éjfél...... 
A 14 éves Elizabeth éppen a szobájába indul...az esti horror film után! 
Bár benne volt egy kisebb félelem mint ált. mindenkiben az ilyen horrofilmek után,de megértette magával,hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik! 
Tehát éppen kinyitotta az ajtót,belépett a küszöbön,és mintha egy árnyék,hirtelen elsuhant volna az ablakja elött,mivel az ablak nyitva volt és huzat volt jobbnak vélte ha becsukja:Amint becsukta az anyja merev sikitásátt hallotta!először azt hitte csak a képzelete játszik vele,de amikor meglátta az ablakján a vércseppeket felsikitott az álmából!szörnyű rémálom volt....alig tudott vissza aludni,de amikor már majdnem sikerült,hallotta apja vérbefagyasztó ordibálását s,az apja levágott feje berepült az ablakon(ami csukott volt)!!ekkor ismét felébredt az álmából,és elkezdett sírni!!elmondott egy imát és megpróbálta magát nyugtatni,hogy biztosan csak az aznap esti horror film hatása,s ezzel ismét álomba szernderült!ekkor megint szörnyű sikitás ami most a huga száját hagyta el s látta ahogy megöli egy véresszájú élő-halott kb. 50éves férfi,és a szemei tüzbe3n forogtak mintha csak azt akarná mondani a következő te leszel Elizabeth!! 
A lány ismét sikitva ébredt fel! megint sírt-sírt és megesküdött,hogy soha többé nem fog horror filmet nézni! 
Aztán hallott v.mi éles zajt,és megint látta azt az árnyékot elsuhanni az ablakánál ,de ott meg is állt az ablak eött! 
Sikitva szaladt ki a szobájából,szölni a többieknek...... 
Apja ott feküdt a nappaliban,fej nélkül elvérezve,az anyja a küszöbön a gyomrában egy hatalmas kés,ütés és karmolás nyomok! s fálrenézve ekkor megpillantotta a hugár is aki szétmarcangolva apró darabokban feküdt a padlón! 
A lány azt hitte ismét csak álmodja,de akkor feltekintett a plafonra és vérrel a következő feliratott olvasta: TE VAGY A KÖVETKEZŐ!! 
Miután már akkármennyire csipkedte magát és pofozgatta,hogy ébredjen már fel,egy hörgő hangot hallott maga mögött! Nem mert megfordulni tudta mit fog látni............azota mindenki aki odaköltözik minden péntek 13.-án visszatér ez a szellem és.......
 
Pszihopata
 
A történet egy sötét este kezdődik, hamar besötétedett, Molly a szobájában ült, és olvasott egy újságot. Az újságban egy cikket talált, egy pszichopatáról, aki a környéken járkál. Azt gondolta biztos valami mese, hogy megvegyék az újságot.A történet egy sötét este kezdődik, hamar besötétedett, Molly a szobájában ült, és olvasott egy újságot. Az újságban egy cikket talált, egy pszichopatáról, aki a környéken járkál. Azt gondolta biztos valami mese, hogy megvegyék az újságot. Egészen estéig gondolta így. Mind a 9 kutyája veszettül ugatott. Kinézett telihold volt. Nyugtatni próbálta magát, hogy biztos csak azt ugatják. Aztán eszébe jutott, hogy elfelejtett vacsorát adni a kutyáknak, elindult kifelé. Kopogást hallott az ablakon. Mindenütt kopogott, de egy ablaknál erősebbet, mint a többinél. Kinézett. Esett az eső. Nagyon sötét volt, ezért Molly nem sokat látott kintre, csak a vízcseppeket látta az ablakon. Az átlátszó vízcseppek közé vörös cseppek is keveredtek. Molly nem értette miért lehet ez. De bátran ment tovább kifelé. Aztán eszébe ötlött, hogy azért ki vihetne egy esernyőt, hogy ne ázzon el. 
Visszament és megkereste. 

Visszaért az ablakhoz. Ismét kinézett rajta, de azt már szinte teljes egészében borították a vörös cseppek. Molly mostmár bizonytalanabbul indult tovább. Amikor kilépett az ajtón az egyik kutyája nyüszítve rohant felé. Molly nem értette miért csak egy jön, hol van a többi? A kutyája elindult Molly előtt. Molly nyugtalanná vált, mert a kutya bátortalanul lépkedett csak előre. Nem tudta vajon mi lelte a kutyát, és mi a többit? A kutya egész a kert végéig vezette ott megállt. Molly egy lyukat látott a kerítésen. Megijedt. Azt hitte, hogy a többi kutya kiszökhetett. De a kutya amelyik idáig vezette tovább indult. Molly utána ment. A kertben lévő egyik bokorhoz értek. Molly elborzadt a látványtól. 
Mindenütt vér volt és két halott kutya a bokor mellett. 

A kutya tovább indult. Most egy fánál álltak meg. Ott újabb kutyák, melyek vérükben fekszenek, s a sárba maguktól temetődnek be. De a kutya tovább akar menni. Látszik rajta, hogy még mindig fél. A ház fala mellett mennek el. A kutya nem akar megállni, de kénytelen, mert Molly megdermed, és a földre néz újabb kutyák. Fölöttük az ablak, melyet elborít a vér. Molly mostmár értette a vörös cseppeket. Hirtelen eltűnt mellőle egyetlen kutyája. Nagy nyüszítést hallott. Erre Molly a ház másik végéhez futott. 
Ott feküdt a kutyája. Halottan. Most már Molly is félt. Tudta, hogy a tettes még a közelben van. 
Megfordult, hogy visszamenjen a házba, de hirtelen a pszichopatával találta szembe magát. Ugyanazzal, akit nemrég az újságban látott. Hirtelen erős fájdalmat érzett. Valami hideg, és éles csúszott az oldalába, a földre zuhant, és örökre ott maradt... 

A pszichopata ÉL... Még mindig...
 
 
A baba
 
Egy kislány ment a családjával a boltok között,és a kirakatban meglátott egy babát ami 2-t mutat. Megkéri a szüleit vegyék meg neki.Úgy tettek. A kislány hazavitte a babát nagyon örült neki. Berakta egy dobozba és lefeküdt aludni. Egyszer csak azt hallja :"Már kijöttem a dobozból" A kislányt nem érdekli alszik tovább. Utána ezt hallja:"Már az ágyadnál vagyok" Már kicsit zavarja de azért alszik tovább. Amikor már azt hallja hogy már a párnádnál vagyok:nyissz levágták a fejét... Reggel a szülei benyitnak látják a kislányt levágott fejjel és mellette a babát amint már 3-at mutat....


Vigyázz a törökmogyoróval

Egy kislány bement a cukorboltba.... Egy kislány bement a cukorboltba és kért 10 dkg törökmogyorót. Az eladó felment a padlásra törökmogyoróért, mire visszament a kislány már nem volt ott. Másnap az eladó elment a templomba. Ki volt rakva, hogy a kislány,aki tegnap vásárolt nála,meghalt. Hétfőn megint kinyitott, és kértek tőle törökmogyorót. Az eldaó felment a padlásra, de nem jött vissza... A vásárlók felmentek utána ,de ők sem jöttek vissza... Másnap megtalálták az eladót, a két vásárlót,s a kislányt fölakasztva a padláson... 


 


Bizony

IGAZ TÖRTÉNET!!!!! Egy iskola elvitte a diákjait egy táborba. Mindenki berendezkedett a szobákba. És a készülödéssel gyorsan elment az idö. Hamar beesteledett. Így mindenkinek el kellett mennie lefeküdni. Persze ezt senki sem tette meg. Mindenki beszélgetett, át járt egyik szobából a másikba. A 7-dik szobában szellemet idéztek. A lámpa mozogni kezdett jobbra-balra. Az egyik lány megszólal: -Ha itt vagy, ma éjjel világítson egy zöldkereszt a falon. Valóban megtörtént. Kiabálni kezdtek, de senki nem jött be a szobába. Nem tudtak elaludni. Végig a keresztet bámulták. Reggel szóltak az osztályfönöknek, hogy kiabálta. De azt mondta nem hallott semmit. pedig hajnali 2 óráig kint ült. 


 

Jobb ha hagynál békében nyugodni!

Egy házban él egy család akinek a gyermekük meghalt pár évvel ezelött ..... Egy házban él egy család akinek a gyermekük meghalt pár évvel ezelött . A szülei nem temettették el, hanem a szobájában hagyták a szobában semmit nem mozdítaka el a helyéröl. Kulcsra zárják az ajtót. Elteki egy év, aztán kettö, gondolták, ha majd a teste el kezd büdösödni elhamvasztják. De semmit sem éreztek. Kinyitották az ajtót, de a kisfú nem feküdt az ágyán ahogy meghalt. ( a szobában nem volt ablak) A szülök nagyon megijednek, hogy mi történhetett vele. Aznap este a fiú anyja elemnt fürdeni hirtelen megjelent a kisfia. Az anyja nagyon megörült, hogy mégsem halt meg. Majd a fiú odamnet az anyjához, és az anyját a vízbe folytotta. Majd a fiú eltünt. Az apa éppen a vacsorát fözte. Neki is megjelent a kisfiú. Az apja is nagyon megörült, hogy itt a kisfia. Majd a fiú odemnt hozzá, és a fejét a forró olajba nyomta. Másnap reggel mikor a szomszédok kihívták a rendörséget,a rendörök bemetek a házba a tükörrel szemben feküdt a két hulla. A tükörre pedig vérrel ez volt írva: MIÉRT NEM ENGEDTETEK ÁT A MÁSVILÁGRA, EZÉRT MOST MEGBÜHÖDTETEK!!! 


 

Még 1 óra.

Egyszer egy nőt éjszaka felhívnak.Egy ijesztő hang szól a telefonba: -Én vagyok a véreskéz, s egy órára vagyok tőled. Visszafekszik a nő, természetesen nem hisz a fenyegetésnek. 30 perc múlva csörög a telefon: -Én vagyok a véreskéz, s már csak fél órányira vagyok tőled! Most már megijed. Visszafekszik, 15 perc múlva csörög a telefon: -Én vagyok a véreskéz és már csak 15 percnyire vagyok tőled! Egyre jobban fél, nem tudja, mit tegyen. Hamarosan cseng a kaputelefonja -Én vagyok a véreskéz!Kaphatok egy ragtapaszt??XD


 

Ezt a történet úgy próbáld elmondani, hogy a hely ahol éppen vagytok ott játszodjon történet is.

Segítségnek az aláhúzott szavakat kell átalakítani.

 

A történet 1706-ban kezdődött.Debrecen szélén volt egy utca.Mindenki jóba volt egymással -EDDIG!- Az egyik fiú egy születésnapi "bulit" rendezett.Meghívott mindenkit.A születésnaposnak volt egy feketehajú lánytestvére.A gyereknek 24:00-kor volt a szülinapja.Mindenki megjött.10,9,8,7,6,5-másodperc van hátra a szülinapig-4,3,2,1 Ekkor egy villám csapott le és hirtelen mindenhol sötét lett.De ahogy jött a sötétség el is múlt.Mindenki egy pillanatra megnyugodott.Amíg észre nem vették a szülinapost aki kényelmesen el volt helyeszkedve egy foltelba.Amikor az egyik gyerek odament,hogy mehnézze jól van-e látta a nyakánál,hogy oda volt varva a fejéhez.Megfogta a kezét, hogy él-e.De a keze pamutból volt és ott is varás volt.Nem volt más csak egy PLÜSSFIGURA.Kicserélték őt egy plüssfigurára!!!!!.Az illyedség nagyobb volt a félelemnél mert annyira nem szerették a szülinapost.Végül 1 hónap múlva egy gyerek rászánta magát,hogy tartson egy szülinapi bulit.Mindenkit meghívott.A fekete hajú lányt is.Mondanom sem kell neki is éjfélkor van az évfolrdulója.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 ekkor egy villám hasított az égbe de koránt sem volt olyan nagy mint az előző havi.Megint elsötétedett minden de annyira nem volt sötét.Látni lehett alakok mozdulását.Amikor világos lett látták a szülinapos torkában egy kést tövig belenyomva.A vércseppek egy emberhez vezettek.A fekete hajú lányhoz.A keze is tisza vér volt.Azonnal bedopták az egyik kútba.Mindenki megnyugodott.
1 hónap múlva megint egy bulit tartottak.Ám amikor mindenki megjött.Rothadás szag jött valahonnan.Kinéztek az ablakon.A kútba amibe beledobták a feketehajú lányt felnyílt a tataje és kijött belőle a lány.
Másnapra porig lett rombolva az utca...

100 év múlva itt egy ugyan olyan utca épült csak persze kicsit mondernebb volt.Az ottani gyerekek amint játszottak találtak egy merhacsontot.Nem nagyon érdekelte őket.Másnapra az utca porig lett rombolva.100 év múlva ( 1906-ban ) ugyanez megtörtént.2001-ben megtalálták a fekete hajú lány végrandeletét:

Az embereknek akiket megöltem  a csontját marhacsonttá alakítottam és szétszorttam a világban.

Ezért ha marhacsontot találsz az utcátban... RETTEGJ!!!!!!!!!    


 

Ez egy igaz történet! Tényleg! TV-ben láttam (Viasat3 - Relytéjes igazságok)
Szóval:

4 barátnő megbeszélte, hogy elmegy este moziba, a 21:00 órás filmre.
A megadott időpontban elmentek a mozi elé, de csak 3-an. A 4. lánynak se híre, se hamva. Gondolták késni fog, ezért bementek a moziba. Megnézték a filmet,  kimentek a mozi elé. A barátnőjük még mindig nem volt sehol. Elindultak az egyik lány házába. Út közben, a mozitól nem messze, látták, hogy egy nagy tömeg állja el az utat. Megkérdezték, mi történt! Az egyik lakostól tudták meg, hogy 21:03-kor szándékosan elütöttek egy lányt. A 3 barátnő közelebb ment, és látták, hogy akit elgázoltak, az a barátnőjük volt. 
Az út többi részét sírva tették meg. 
Mikor odaértek a házba, az egyik lánynak egy őrült ötlete támadt: idézzék meg az elhunyt barátnőjük szellemét. Nehezen ugyan, de a többiek is belementek. 
Az asztalhoz ült a 3 barátnő. Gyertyákat gyújtottak -bár korom sötét este volt kint- elhúzták a függönyt. Megfogták egymás kezét, majd elkezdték mondani: Sarah (hívjuk így), kérlek, ha itt vagy, adj jelet! Majd hirtelen a függöny felszállt, és a gyertyák kialudtak. Mikor meggyújtották őket, látták, hogy a tükörre rúzzsal fel van írva: itt vagyok! Az egyik lány ezt mondta: Sarah, ha tudsz, kérlek áruld el, ki ölt meg. Bekapcsolódott a telefon üzenetrögzítője, egy üzenetet jelzett. A lányok meghallgatták, Sarah szólt bele: A... aki megölt... Justin (nevezzük így) ... Justin ölt meg!
A lányok elborzattak! Szörnyen megijedtek.
Összeszedték magukat, és felhívták a rendőrséget, hogy bejelentsék, ki követhette el a gázolást.
A rendőrség elment Justinhoz, aki mindent bevallott. Valóban ő volt a gyilkos!


Rémuszbácsi meséi.

Kedves gyerekek ma elmesélek egy mesét én magamról de csak akkór ha nem ijedtek meg.Egyszer az utcán mentem hazafelé. És találkoztam egy ******tottnagy f*szfejű emberrel. Ez a f*szfejű ember olyan ******tott rémisztő vólt hogy azonnyomban hozzávágtam a gechisbuktámat. Szegénynek leesett a f*szfeje és végigplocsogott a körúton. Az esti lámpák fényében annyit láttam hogy jön a fhaszfejű embernek a barája és megeszi a gechisbuktámat. ettől olyan mérges lettem mint egy balf*sz temetői kísértet aki elvesztette a k*rvanagy kaszabolóját. És ebben a pillanatban a fejtelen fhaszfejü ember megfogott egy villanypóznát és azza el kezdett kergetni.Egészen hazájig futottam, gyorsan bepötyöktem a kapukódot beugrottam a lakásom ablakán és minden sz*rt bezártam és bebúlytam a vécébe. Egyszer csak valami bugyogást hallok. Odanézek a hang forrása felé és megláttam a vécémanót előmászni a wc csészéból. Rövid csenevész lábairól csöpögött a sz*r. Kirohantam az előszobába. Ott meg már javában verte a f*szát a vécétőrpe vasgereblyével. Akkó a kanapé körűl kerestem menedéket, de elémált a spermabárány. Fenyegetően megsuhogtatta éjfekete f*szát. Én réműlten hátrabukfenceztem és beestem a ruhásszekrénybe. És megláttam a ruháközt a levágott f*szfejű embert és fejbevágott a retkes f*szával. Én kipenderűltem a ruhásszekrényből, és körűlvett a négy szőrnyeteg. A vécémanó bugyoktatta a nyálas pofáját, a spermabárány megfésűlte a f*szőrét, a vécétőrpe továbra is verte a f*szát és közben gonosz fekete szemeit felém villogtatta, a levágott f*szfejű ember pedig írdatlanagyot hányt a padló közepére ami ráadásúl véres is vólt. Na itt a vége fuss el véle meny a fenébe. Jó éccakát gyerekek.

 

Freddy Krueger hosszú évek óta borzolja az idegeket és tartja rettegésben a környéket. Számtalan fiatalt üldözött már a halálba, s úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg, semmi sem pusztíthatja el. A környéken mindössze egyetlen tinédzser maradt életben, aki hamarosan rájön, hogyan pusztíthatná el végérvényesen

lFreddy Krueger újra lecsap. Elsőként Alice barátját öli meg, majd hamarosan elintéz mindenkit, aki a lány környezetébe kerül. Alice egyetlen lehetséges szövetségese Amanda Krueger, Freddy régóta halott mamája. Krueger mama előélete zaklatott, hiszen azután adott életet szörnyszülött fiának, hogy őrültek házába zárták. Amanda lelke csapdába esett, de ha Alice-nek sikerül megszabadítania, a mama megfékezheti vérszomjas fiacskáját, Freddyt... t gyilkost

A fiatal Kristen rettegve számol be gyanújáról, biztos benne, hogy Freddy Krueger viszatért. Minden éjszaka rémálmok gyötrik, s egyre gyakrabban fordul elő, hogy beleálmodja barátait is, akik ezáltal maguk is belekerülnek a vérfagyasztó álomba. Mindezek ellenére mégsem veszik komolyan, s amikor a lány meghal, barátjának húga, Alice lép a helyébe, aki hamarosan rájön, hogyan számolhat le Freddyvel.

 

 

A harmadik részben hét tinédzser küzd Freddy ellen a zárt osztályon, rémálmok közepette. Freddy ˝játszik˝ velük, hiszen minden áldozat erősebbé teszi őt. A túlélők felveszik a harcot álmaik megrontója ellen: a mágia erejét vizsgálva kiderül, hogy Freddy átkát csak testének újratemetésével törhetik meg. Amikor minden jóra fordulna, Freddy múltjából újabb meglepetés bukkan elő, ami után senki nem érezheti magát biztonságban még a valóságban sem.

Öt éve már, hogy Nancy Thompsont rémálmok gyötörték az Elm utcában. A házba új lakók költöznek: a Walsh család, apa, anya, Nancy és a 17 éves Jesse. Jessét a beköltözés pillanatától kezdve rémálmok gyötrik, de a szülei nem aggódnak, azt hiszik, hogy csak a beilleszkedés nehézségei viselik meg a fiút. Jesse azonban már tudja, hogy a házban valamilyen titokzatos, ördögi erô mûködik, mert aggasztó jeleket tapasztal. Az év leghűvösebb estéjén például nagy a forróság, a háztartási berendezések pedig teljesen önálló életet élnek. Jesse új barátnőjéhez, Lisához fordul, és lassan összeáll a kép az épület lidérces múltjáról és Freddy Kruegerről, akit már évekkel korábban meggyilkoltak. Hiába tudják azonban, hogy Freddy már nem él, a férfi egyre gyakrabban jelenik meg Jesse álmában, sőt a fiú úgy érzi, hogy Freddy sötét, titokzatos, gyilkos énje egyre inkább elhatalmasodik benne. Amikor aztán kiderül, hogy Jesse egyik tanárát meggyilkolták, a fiú azonnal magát érzi felelősnek, azt hiszi, hogy a szörnyűséget ő követte el. Hogy elkerülje a további bonyodalmakat, minden kapcsolatot megszakít szeretteivel, a szüleivel és Lisával, kizárólag az egyik barátjában bízik meg, akit arra kér, hogy virrasszon vele. Az éjszaka során Jessén eluralkodik a gonosz, a benne lakozó Freddy kitör és végez a baráttal. Jesse most már teljesen Freddy hatalmába kerül, és a gyilkos őrjöngésnek szinte lehetetlen az útját állni. Ám a fiúnak segít Lisa, aki minden erejét összeszedve legyőzi a gonosz erőket.

Lillus


 
Volt egy kisfiú...
Volt egy kisfiú aki mindig a plüssmacijával aludt. De aznap éjjel a maci leesett az ágyról és begurult az ágy alá. A fiú erre felriadt. Lemászott az ágyról, és bebújt az ágy alá. De onnan nem jött vissza. Hirtelen a padlón vér kezdett csorogni az ágy alól. Reggel amikor a szülei látták, hogy a kisfiuk nincs az ágyban, azonnal aggódni kezdtek. Az apukája észrevette a vértócsát a földön. Eltolta az ágyat és a földön a kisfia maradványaira bukkant. És az egyik levágott kezében a maciját szorongatta.

 
Volt egy kisfiú...
Volt egy kisfiú aki mindig a plüssmacijával aludt. De aznap éjjel a maci leesett az ágyról és begurult az ágy alá. A fiú erre felriadt. Lemászott az ágyról, és bebújt az ágy alá. De onnan nem jött vissza. Hirtelen a padlón vér kezdett csorogni az ágy alól. Reggel amikor a szülei látták, hogy a kisfiuk nincs az ágyban, azonnal aggódni kezdtek. Az apukája észrevette a vértócsát a földön. Eltolta az ágyat és a földön a kisfia maradványaira bukkant. És az egyik levágott kezében a maciját szorongatta.

 Egy kisvárosban mindenki fél.Van egy videó,ami megöl ha megnézed.Bekapcsolod és alig,hogy vége csöng a telefon.Vki tudja,h megnézted és csak annyit mond:7nap múlva meghalsz.És pontosan 7nap múlva:

Itt van a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=GoX6_r5Bqz0

:D:D:D:D :)))))))))))

de gondolom senki nemvette be.Annyira nemijesztő

csak karikás 16!!!
Vörös Madonna

 

Ez a történet velem esett meg. Lehet ha nem látom a saját két szememmel el sem hiszem. Egy hideg téli napon 2 barátom feljött hozzám és beszélgetni kezdtünk kivel milyen fúrcsa dolog esett már meg nem telt bele fél órába a dolog átment rémtörténet mondásba az egyik barátom ezt a történetet mesélte:  Az ezer nyolcszázas évek végén egy vidéki színházban játszott egy fiatal gyönyörű vöröshajú színésznő. Mindenki aki látta valamelyik előadását azt mondta hogy nagyon tehetséges hamarosan el nevezték vörös madonnának. Egyszer nagy tűz lett a színházban állítólag a díszletet felgyújtotta egy gyertya az előadás előtt. Mindenki szerencsésen kimenekült kivéve a vörös madonnát. Mivel a tűzoltók hamar kiértek a helyszínre  a színház színte sértetlen maradt kivéve a legfelső emeletet ahol a madonna tartózkodott a tűz idején. Egy pár hónap múlva vissza építették a színház 3. emeletét is. De az éjjeli őrök minden este hallják ahogy a madonna régi szobájában valiki zokog. A barátom még azt is elmondta hogy aki éjfélkor csonkig éget egy gyertyát és a tükörbenéz majd elmondja 3-szor "Vörös Madonna" azt egy női kéz elkezdi folytogatni... A másik barátom erre azt mondta hogy ezt kipróbálja... Másnap reggel kiváncsian mentem be a suliba hogy mi volt az este. Hamarosan ő is megjött sállal a nyakán télikabátban. megkérdeztem hogy mi történt. Erre ő azt válaszolta hogy tényleg elkezdte folytogatni valami de nagyon erősen. mondtam hogy persze. Ő erre levette a sálat és ott volt a folytás nyoma a nyakán!!!

 

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Levitra Somministrazione Lesbeelia

(Lesbeelia, 2019.09.25 22:17)

Penicillin Without Going To Doctor Secure Ordering Isotretinoin Online Provera Get Pills With Free Shipping Store <a href=http://viapill.com>viagra</a> Viagra Kaugummi Kaufen La Mejor Viagra Natural Usa Overnight Pharmacy