Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vigyázat Újdonság !!!! :D

 Figyelem!! EZEK NEM VELEM TÖRTÉNTEK MEG!

Vigyázz ilyesztő!!

Kint ültünk a diófán, a barátnőmmel és az öccsével és rémtörténeteket meséltünk.

Egyszer elkezdett erősen fújni a szél és lezuhatunk a fárór, de a barátnőm öcces fennakadt a fán és nem tudtuk leszedni.Ezért rohantunk befele de az ajtó nem volt nyitva. Pedig a szüleink otthon voltak. Nem tudtuk mit csináljunk. Kirohantunk az utcára de ott se volt senki, becsöngettünk mindenhova de nem nyitottak ajtót. Amikor visszamentük megtláttunk valakit a diófánál, nem mertünk közelebb menni. És az a valaki lerántotta a fiút a fáról, fejjel lefele esett le. Elkezdett kiabálni de mi nem mertünk odamenni.Utána hirtelen elájultunk és másnap reggel az ágyban keltünk fel. A fiú elmesélte hogy hogy nézett ki az az alak. IGAZ!!!

 

halloween line animation

 

 

 

Ez a történet 2 éve történt. Az osztályommal 3 napos osztálykirándulásra mentünk Szentendrére: a Pap-szigetre. Az ofőnk beosztotta a szobákat. Én 6 bnömmel kerültem egy szobába. A szoba száma a 7. volt. Mint késöbb megtuttuk a 7-es fontos számot tölt be az életünkbe.x) szóval.eljött az első napon az este. Semmi különön nem történt. Másnap reggel az egyik LB.-nek eltűnt a pólója. Késöbb a másik LB-mnek tűnt el a tárcája. Egy másik csajnak a nyaklánca, és eltűnt egy sapka is. Estére totál be voltunk tojva. Behívtuk az ofőnket,hogy jöjjön,mert gáz van. Azt mondta,hogy biztos valahova elkeveredett. Mi nem hittük. Késő este furcsa tajokat hallotunk,és az ablaknál furcsa árnyékok jelentek meg. Ráadásul az egyik csaj elmesél pár horror sztorit. Totál K.O.-k voltunk. Sírva hívtuk fel a fiúkat a telonkról,hogy jöjjenek át,mert nagyon félünk. Összetoltuk az ágyunkat és összebújtunk és sírtunk. Késöbb nem túlságosan,de megnyugottunk. Mindenki a párnája alá dugta a fontos cuccait. Aznap este csak ketten mertünk kimenni a bnömmel wc-re éjfélkor0.0... gondolhatjátok,hogy féltünk.xD szal kirohantunk,aztán vissza. Másnap mentünk haza. Mint késöbb kiderült a cuccok meglettek. Pedig 6x mindent feltúrtunk,de sehol semmi. Máigis állítjuk,hogy ez nem véletlen volt,és nem is ember szórakozott. Ez egy valós történet.

 

 

 

halloween line animation

 

 

 

 

 

 

 

Háát ez már majdnem egy éve történt szilveszter után hogy felmentünk a sástóra korcsolyázni...olyan 4-5 óra fele volt az idő mikor én és anyum egy versenyt csináltunk.

 

 

 

A hídig és vissza volt a cél!!

 

 

 

Nem bírtam megállni és becsúsztam a híd alá ahol nem volt befagyva de kb 1 cm se volt hogy a fejem szét ment volna de ha ez megtörténik ott halok meg mert kifolyik az agyvizem (húúúú)

 

 

 

na mind1 a lényeg az h másnap azzal jön apum haza h  a  macskámat délután 4-6 óra között elütötte egy autó(de terhes volt szegényke)

 

 

 

és  2 hétig sírattam még most is néha elszomorodok miatta!!!!

 

 

 

Sztem van közte összefüggés(anyum szerint ő halt meg helyettem ))

 

 

 

aztán amikor eltemettük (febr 1.)

 

 

 

Ismerőseink eljöttek hozzánk és a kisfiú elég éber és leült a szobámba az ágyamra és macskanyávogást hallotam ugyanolyat ami meghalt mert neki kicsit ien magas hangja volt

 

 

 

 

 

 

 

aztán vmi nekemdörgölődzik hátrafordulok de csak a pulcsim volt ott  de az is kb 2 m-re

 

 

 

Ők így elvileg látják is a szellemeket és megjósolta h a macska mindig vigyázni fog rád bárhol is vagy és mindig követni fog téged!!!

 

 

 

 

 

 

 

halloween line animation

 

 

 

2008.11.31. Halottak napja volt.

 

 

 

A családommal a temetőbe voltunk kb este 11 lehetett. A sírok szépen ki voltak dísztve mindenhol gyertyák mécsesek égtek. Nagyon szép volt. Egyszer csak olyan megmagyarázhatatlan fuvallatott éreztem. Nagyon meglepődtem. Már épp indultunk haza mikor valaki a fülembe sugta GYERE! Ki volt az kérdeztem. Persze egyből mindeni engem bámult. A hang pedig egyre csak szólongatott. Végül elkeztem követni. Anyám utánam kiabált. Klára hová mész? De én csak mentem. Egy elhagyatott sírhoz amin nem volt semmi csak egy halom föld kupac. A hang megszünt. Hirtelen előttem állt egy idős kb 90 éves néni. A ruhája koszos volt és szakadt a haja nagyon kócos. Csókolom köszöntem neki. De nem válaszólt. Csak nézett. Egyre jobban megijedtem. El akartam szaladni de mozdulni se bírtam. Kicsim gyere már, szólt anyám. De nem birtam válaszolni neki. Persze ők nem látták a nőt. Éjfélt ütött az óra és a temető sötétségbe borult.Egy forrú fuvalatott éreztem magamon. Mikor a fény vissza jött a temető üres volt csak én voltam ott egyedül meg a nő aki még mindig meretten bámult rám. Anya Apa! Kiabáltam de nem jött válasz. Mit akar tőllem mi folyik itt. De nem válaszolt csak nézett, majd hírtelen eltünt. Nagyon féltem. Elindultam a kapu felé de akkora lett a köd hogy nem találtam. Láttam ahogy a sírokból kimásznak az emberek. Vagyis csak a szellemük. Rám meredtek és közeledni kezdtek. Elkeztem futni, de elestem. Valószínűleg elájultam mert mire fölébredtem egy korházba feküdtem egy kötéssel a fejemen nyukám a kezemet fogta. Meg kérdeztem mi történt. Azt mondta eltüntem a sírok közt és így találtak rám. De hisz ti tüntetek el meg az a sok halottÜldöztek engem. Nem kicsim csak álmodtad. Másnap haza mentem és próbálom elfelejteni ami történt. Talán tényleg csak álom volt. De az biztos mély nyomott hagyott bennem.

 

 

 

 

 

 

 

halloween line animation

 

 

 

ez igaz történet!

 

 

 

nagyon rossz álmom volt,de amikor felkeltem

 

 

 

olyan szépen sütött a nap...

 

 

 

a barátnőm hívott hogy aludjak ott náluk,

 

 

 

végülis sikeült rávettem anyámat!

 

 

 

 

Elmentünk a barátnőmhöz (olyan estefele lehetett)

 

 

 

kérte hogy menjünk el a nagyiához aki egy utcával arrébb lakik!

 

 

 

ott voltunk vagy 2 óra hosszát

 

 

 

és tök sötét lett!elindultunk és váaszthattunk hogy kerülő úton menjönk vagy a rövidebben!a hosszabbbat választottuk ugyanis...a másik út nagyon félelmetes és abban az utcában egy néni szívinfartust kapott!

 

 

 

szóval a másik úton mentünk

 

 

amikor odaértünk láttuk hogy a másik rövidebb úttól jön valaki!

 

nem láttam az arcát mint egy árnyék!elkezstünk rohanni a ház felé!de az az alak is sietett!aztán megvilágította egy kocsilámpa és eltűnt!-azóta is azon gondolkodom mi lehet az!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.