Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Túlsok a rettegés ? Nugi keverek bele egy kis vices részt is !

                                                        Nem tudok ilyet sokat szerezni bocsesz  

Humoros rémtörténetek

Véreskéz

Egyszer Sarah-t otthonhagyták szülei. Egyedül volt, és játszott. Hirtelen megszólalt a tlefon Sarah fölvette. Egy mély férfiharg szólt bele: Véres kéz vagyok, és itt vagyok az országodban!Sarah nem törődött vele, folytatta a játékot. Hirtelen meint megcsörrent a telefon. Sarah fölvette: Véres kéz vagyok, és itt vagyok a városodban! Sarah még mindig nem törődött vele, és tovább játtszott. Megint csöng a telefon: Véres kéz vagyo, és itt vagyok az utcátokba!Sharah nem félt igazán, de egy kicsit nyugtalan volt. Ez már közelebbi dolognak tűnt. Hirtelen csengettek.Sarah kinyitotta az ajtót. Ott állt egy félkezű ember.

-Véres kéz vagyok...kaphatok egy ragtapaszt?

 

 

 

A végzetes hegymászás

Egyszer egy hegymászó éppen a Mounth Everest-et, éppen éjszaka volt, de a hegymászó még mindig mászott. Hirtelen valaki megbökte a hátát. A hegymászó megfordult, és egu rémisztő csontváz állt előtte. Az megszólalt: Fogd meg a kezem!  A hegymászó nagyon mrgilyedt, és hátrálni kezdett. A csontváz megint megszólalt: Fogd meg a kezem!   A hegymászó megint hátrált egy kicsit. A csonváz ezt suttogja: Fogd meg a kezem!  A hegymászó még egy kicsit hátrál és hirlelen lezuhan egy óriási szakadékba. Így a csontváz: Hát nem megmondtam, hogy fogd meg a kezem?!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

What you need to be informed close to dear blood oppression

(APapsNeame, 2018.10.11 18:17)

Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pas-cher-marseille/