Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rémtörténetek ezek megtörténtek :D

 

Rémtörténetek, amik tényleg megtörténtek

Szellemidézés

Én az egyik barátnőmtől hallottam (akivel a zeneisolába járok) , hogy egyszer szellemet idéztek a táborban. Megfogták egymás kezét, és valamit mormoltak, már nem emlékszem, hogy mit. És azt kérték,hogy ha itt van a szellem jelenjen meg egy világító kereszt a falon. Egy percig vártak, de nem történt semmi. Aztán elaludtak. Egy pár óra múlva fölébredt a barátnőm egyik osztálytársa és meglátta a keresztet. És fölébresztett mindenkit, a barátnőmet is, és mindenki látta a keresztet. Behívtak egy tanárt, a kereszt még mindig ott volt, de a tanár nem látta, csak a barátnőmék!

 

 

 

A sírnál

Ez elvileg tényleg megtörtént! Egyszer két barát éjszaka kiment a temetőbe szellemet idézni. Mindenféle cuucokat rátettek a sírra amit kiválasztottak. És elkezdték a szellemidézést. És a cuccok, (a gyertyák, megilyesmik) elkezdtek mozogni.

Álítólag igaz

 Egy iskola elvitte a diákjait egy táborba. Mindenki berendezkedett a szobákba. És a készülödéssel gyorsan elment az idö. Hamar beesteledett. Így mindenkinek el kellett mennie lefeküdni. Persze ezt senki sem tette meg. Mindenki beszélgetett, át járt egyik szobából a másikba. A 7-dik szobában szellemet idéztek. A lámpa mozogni kezdett jobbra-balra. Az egyik lány megszólal: -Ha itt vagy, ma éjjel világítson egy zöldkereszt a falon. Valóban megtörtént. Kiabálni kezdtek, de senki nem jött be a szobába. Nem tudtak elaludni. Végig a keresztet bámulták. Reggel szóltak az osztályfönöknek, hogy kiabálta. De azt mondta nem hallott semmit. pedig hajnali 2 óráig kint ült

 

Jobb ha hagynál békében nyugodni!

Egy házban él egy család akinek a gyermekük meghalt pár évvel ezelött ..... Egy házban él egy család akinek a gyermekük meghalt pár évvel ezelött . A szülei nem temettették el, hanem a szobájában hagyták a szobában semmit nem mozdítaka el a helyéröl. Kulcsra zárják az ajtót. Elteki egy év, aztán kettö, gondolták, ha majd a teste el kezd büdösödni elhamvasztják. De semmit sem éreztek. Kinyitották az ajtót, de a kisfú nem feküdt az ágyán ahogy meghalt. ( a szobában nem volt ablak) A szülök nagyon megijednek, hogy mi történhetett vele. Aznap este a fiú anyja elemnt fürdeni hirtelen megjelent a kisfia. Az anyja nagyon megörült, hogy mégsem halt meg. Majd a fiú odamnet az anyjához, és az anyját a vízbe folytotta. Majd a fiú eltünt. Az apa éppen a vacsorát fözte. Neki is megjelent a kisfiú. Az apja is nagyon megörült, hogy itt a kisfia. Majd a fiú odemnt hozzá, és a fejét a forró olajba nyomta. Másnap reggel mikor a szomszédok kihívták a rendörséget,a rendörök bemetek a házba a tükörrel szemben feküdt a két hulla. A tükörre pedig vérrel ez volt írva: MIÉRT NEM ENGEDTETEK ÁT A MÁSVILÁGRA, EZÉRT MOST MEGBÜHÖDTETEK!!!

 

Ezt a történet úgy próbáld elmondani, hogy a hely ahol éppen vagytok ott játszodjon történet is.

Segítségnek az aláhúzott szavakat kell átalakítani.

 

A történet 1706-ban kezdődött.Debrecen szélén volt egy utca.Mindenki jóba volt egymással -EDDIG!- Az egyik fiú egy születésnapi "bulit" rendezett.Meghívott mindenkit.A születésnaposnak volt egy feketehajú lánytestvére.A gyereknek 24:00-kor volt a szülinapja.Mindenki megjött.10,9,8,7,6,5-másodperc van hátra a szülinapig-4,3,2,1 Ekkor egy villám csapott le és hirtelen mindenhol sötét lett.De ahogy jött a sötétség el is múlt.Mindenki egy pillanatra megnyugodott.Amíg észre nem vették a szülinapost aki kényelmesen el volt helyeszkedve egy foltelba.Amikor az egyik gyerek odament,hogy mehnézze jól van-e látta a nyakánál,hogy oda volt varva a fejéhez.Megfogta a kezét, hogy él-e.De a keze pamutból volt és ott is varás volt.Nem volt más csak egy PLÜSSFIGURA.Kicserélték őt egy plüssfigurára!!!!!.Az illyedség nagyobb volt a félelemnél mert annyira nem szerették a szülinapost.Végül 1 hónap múlva egy gyerek rászánta magát,hogy tartson egy szülinapi bulit.Mindenkit meghívott.A fekete hajú lányt is.Mondanom sem kell neki is éjfélkor van az évfolrdulója.10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 ekkor egy villám hasított az égbe de koránt sem volt olyan nagy mint az előző havi.Megint elsötétedett minden de annyira nem volt sötét.Látni lehett alakok mozdulását.Amikor világos lett látták a szülinapos torkában egy kést tövig belenyomva.A vércseppek egy emberhez vezettek.A fekete hajú lányhoz.A keze is tisza vér volt.Azonnal bedopták az egyik kútba.Mindenki megnyugodott.
1 hónap múlva megint egy bulit tartottak.Ám amikor mindenki megjött.Rothadás szag jött valahonnan.Kinéztek az ablakon.A kútba amibe beledobták a feketehajú lányt felnyílt a tataje és kijött belőle a lány.
Másnapra porig lett rombolva az utca...

100 év múlva itt egy ugyan olyan utca épült csak persze kicsit mondernebb volt.Az ottani gyerekek amint játszottak találtak egy merhacsontot.Nem nagyon érdekelte őket.Másnapra az utca porig lett rombolva.100 év múlva ( 1906-ban ) ugyanez megtörtént.2001-ben megtalálták a fekete hajú lány végrandeletét:

Az embereknek akiket megöltem  a csontját marhacsonttá alakítottam és szétszorttam a világban.

Ezért ha marhacsontot találsz az utcátban... RETTEGJ!!!!!!!!!  

 

Rózsás Lány

Sétált a néni a piacon. Látott egy lányt. Sötét haja volt, sápadt
arca. Szakadt ruhái. A néninek vörös rózsát kínált. A néni nm kért. A
lány szitkozódott. Még meg látja, meg bánja ezt... A néni éjfékor
csendben ült a kandalló elött. Itta a kávéját, ölében ült a cicája.
Zörögtek az hálószoba ablakon. A cicus elrohant a hálószobába. A néni
10 perc mulva kiment a konyhába. Felkapcsolta a lámpát. Vérrel ez volt
irva a falra: ÉN MEGNÉZNÉM A HÁLÓSZOBÁT. A néni rettegett, de bement. A
cica a földön...vér vette körül...és egy vörös rózsa mellette... A néni
megijedt. Kirohant a szobából. Menekült az ajtóhoz. Futot, futott,
ahogy csak tudott. Egy alak ált a rózsabokroknál. A rózsás lány...A
bokrok messze votak, de a néni futott. A vilamosnál állt. Rózsás plakát
volt a falon... alatta egy piaci rózsaárus kislány... A plakát vagy 100
méterre volt. A néni elfutott a parkba. AZ jó messze volt mint ahol
lakott. Leólt egy padra. A pad mögött vörös rózsák voltak. De nem
látta. Egy alak közeledett. A kislány. A néni futott volna. De nem
bírt. Valami szorította. Rózsák... Vörös rózsák... a lány mellé ért.
letépett egy rózsát. megszagolta... majd egy kést vett elő. a néni
torkához nyomta... majd elvágta a torkát. A néni torkából ömlött a vér.
A rózsák visszahúzodtak. A halott néni elborult a padon. A lány mellé
tette a rózsát, és azt mondta: Én mondtam hogy megbánod...Venned
kelett volna tőlem rózsát...

 

 

Jenna imádja a bulikat!!

Pont ma közölte vele az anyja hogy sürgős konferenciára kell mennie,és csak másnap érnek haza,és az apja is elkíséri!

-de kislányom NINCS buli! Rendben?

-Oké! Mit is gondoltál?

Miután elmentek a szülők, Jenna bulit rendezett

Meghívott 10 embert :Jasont,Parkert,Maryt,Elenát,Vickyt,Georget,Davidet,Robit,Suet,és Katet

még rendelt pizzát ,puncsot megcsinálta a díszletet,már meg is érkeztek a vendégek!

El is kezdődött a buli,(mindenki atom részeg volt kivéve Jennát és Sue-t

amint
buliznak elmesélnek néhány rémtörténetet és mindenki megijed tőle!de
amint jenna kimondta az utolsó szót a történetből ,lekapcsolódott
minden!!a srácok nagyon megijedtek!Ordítottak!A padlásról is hangok
jöttek!Elena és Jason felmentek megnézni,de nem tértek vissza
SOHA!ezekután felment mindenki a padlásra kivéve persze jennát ,és ott
maradt vele George is!--egyszóval csak ők maradtak!de miután eltelt 40
perc felmentek, és ott volt mindenki csonka teteme...kivágva a szemük
kilenc ujjal!!

Ekkor előtte van egy levél amiben szemgolyók és ujjak vannak!--és az van ráírva nézz hátra!George már halott volt!!

És a csaj előre fordult és beledöftek egy kést!

REGGEL JENNA FELKELT!

Ó dejó Istenem csak álomdtam!

Ekkor az anyja közli vele hogy el kell utazniuk egy konferenciára az apjával!!! :O

  A könyvkötőVolt egyszer egy könyvkötő. Nagyon szorgalmas volt, jól végezte a dolgát. Egy nap beállított hozzá egy magas, szőke, ballonkabátos férfi, akinek egy rubintgyűrű volt a kezén. Elmondta, a könyvkötőnek, hogy neki vidéken van egy nyaralója és abban egy hatalmas könyvtárszobája. Oda el kéne mennie és be kell kötnie az összes könyvet. A könyvkötő szabadkozott, hogy neki túl nehéz lenne ez a feladat, de végülis elvállalta. Bement a házba. A ballonkabátos férfi magára hagyta. A könyvkötő elindult a könyvtárhoz. A könyvtár, fenn volt az emeleten. Amint felért az emeletre, egy hosszú, tükrökkel végigrakott folyosóhoz ért. A folyosó végén volt a könyvtár. Elment oda, nekikezdett a munkának. Szépen haladt, már első nap kész volt a könyvtár felével. Úgy érezte, hogy most már nagyon elfáradt, ezért elindult nyugvóhelyet keresni. Lement a földszintre. Belépett egy fekete szobába. A szobában volt egy ágy, de az ágynemű a padlóhoz volt szögezve, ezért inkább tovább ment a következő szobába. A következő szoba kék volt. Volt benne egy tükör és egy fotel. A fotel az ajtó elött volt pár méterrel. A tükör, pedig a fotellel szemben. A férfi leült a fotelbe, elmélázva nézte a saját tükörképét. A tükörben észrevette, hogy az ajtó kinyílt. Megfordult, de az ajtó be volt zárva. Amikor visszafordult a tükörhöz, a tükörben megint kinyílt az ajtó. Megfordult, de a valóságban zárva volt. Aztán az ajtó mögül kinyúlt egy zöld kéz és elragadta a szobában lévő kanárit. Az ajtó mögül hangos csámcsogás szűrődött ki, aztán véres tollak jelentek meg. A férfi odanézett a kanárira, de az még mindig ott volt a szobában, sértetlenül. A tükörképe viszont eltűnt. Aztán megint kinyúlt a zöld kéz, és elragadta a macskát. Megint hangos csámcsogás volt, és véres szőrcsomók gurultak ki az ajtó mögül. A könyvkötő oldalra nézett, de a macska még mindig ott volt a szobában. Aztán egyszer csak kicsapódott a tükörben az ajtó és egy iszonyatosan ronda szörny lépett ki rajta. A férfi felé vette az irányt. A férfi nagyon megijedt, nem akarta, hogy eltűnjön a tükörképe. Leszaladt a konyhába, talált egy nagy botot, visszament a kék szobába és összetörte a tükröt. Rájött, hogy hiba volt. A szörny most már ki tud jönni bármelyik tükrön, és most már nem csak a tükörképeket ragadja el. Felszaladt a tükrös folyosóhoz és elkezdte betörni a tükröket. Nem volt elég gyors, mert az utolsó tükrön, kijött a szörny. A férfi elkezdett rohanni. és amikor leért a földszintre megjelent előtte a szörny. A férfi ijedtében agyonverte. Aztán hallja, hogy rendőrök jöttek. Szó nélkül feladta magát. Megértette, mi történt. Előtte a ballonkabátos férfi feküdt, teljesen összeverve. A könyvkötőt bevitték a rendőrségre, és ki akarták végezni, de adtak neki egy lehetőséget, hogy kívánhasson. A férfi azt kívánta, hogy hagyják egyedül egy szobában 10 percre egy tükörrel. Magára hagyták. Amikor a rendőrök visszajöttek, csak egy összetört tükröt és véres húscafatokat találtak...

Ezt most nem én mesélme, hanem egy lány, akivel valójában megtörtént ez a szörnyüség. 

Valahogy úgy volt, hogy egy lány és a
huga otthon maradtak ketten, mert a szülei elmentek valahova.
Megbeszélték a testvérek, hogy este (amikor nem látnak semmit) leülnek
egymással szembe a földre és azt mondják egyszerre: "Ha van itt valaki
rajtunk kívül, jelezze." A nagyobbik lány egy szekrény elött ült, amin
plüssállatkák voltak. Amikor kimondták egyszerre azt, amit mondtak,
akkor a polcról leesett egy plüssállat a lány fejére. Mindketten nagyon
megijedtek és kimentek az előszobába. Ott pedig ugyanannak a lánynak,
egy cipő esett a fejére. Mégjobban megijedtek és az ágyba bújtak el
mindketten, mert pont nem volt más lehetőségük. 


Hát ennyi. Volt egy másik is, de arra
már annyira nem emlékszem, de azért megpróbálom elmondani. (Megint
ugyanazzal a lánnyal történt meg és igaz).


Szóval... Egyik este, hárman maradtak
otthon. Az anyuka, a hugica és a nővérke. A két lány apja nem volt
otthon. (Nem emlékszem már, hogy hol volt, de szerintem azt nem is
mondta a lány.) Az előszobában olyan lámpa volt, hogy ha valaki
odamegy, akkor érzékeli és felkapcsol. Egyszer felkapcsolt, hát megjött
az apuka. Mondták a lányok, meg az anyukájuk is, hogy ne ijessze meg
őket máskor így. De semmi válasz.. Akkor jöttek rá, hogy mégsem az
apuka volt. Magától kapcsolt fel, ami eddig nem volt ilyen. Lekapcsolt
a villany utána. Az anyuka odament és átgurított egy lapdát az
előszobán, de a villany nem gyulladt ki. 


A többire nem emlékszem. Lehet hogy még valami olyasmit írt a lány, hogy:

Azóta az ajtó is kinyílik, ha nem zárjuk be rendesen. 

Egy
18 éves lány lakott a nagymamájával egy örek kertesházban.Este volt a
lány elment bulizni a barátaival.De a nagyanyja azt mondta neki: - Ne
menny el gyermekem.Látomásom van! azt gondolta a lány: Istenem már
megint ezek a kibaszott látomások.A nagymama megint megszólalt: Ne
menny el itthonról.Szörnyű dolog fog veled történni.

Mondta a lány
halkan: Menny már magaddal!.Erre az öregnő megint megszólal : jólvan
menny.De ha látsz egy hatalmas fehér kutyát piros szemekkel az út
szélén, akkor siess haza.Jajj hadjál már!-mondta a lány és ment
bulizni.Egyszercsak meglátott egy hatalmasfehér kutyát piros szemekkel
az út szélén

.A lány nagyon megijedt, és azt mondta a barátanak.:
Szerintem mennyünk haza és nézzünk egy filmet.Ne mennyünk bulizni.Azt
mondták a barátai: Istenem halgatsz arra a vén trottyra? Dehogy megyünk
. Menny haza egyedül.Így is lett. A lány haza ment.Bement a házba ,
halkan hogy a nagyanyját fel ne keltse.! De tévedett a nagyanyja nem is
aludt, hanem ott állt az ajtója előtt, de ezt a lány nem látta.A
nagymama sírt.Reggel odament a lány ágyához, és felébresztette.

Azt
mondta neki:: Gyermekem a barátaidat , tegnap este brutálisan
meggyilkolták, majd a vízbe dobták.Délután nézték a híradót, hát mi
volt benne? !:: Egy fiatal csapatot az éj közepette egy körözött
gyilkos brutálisan meggyilkolta , majd mindet avízbe dobta.A redőrség
ma talált rájuk!!

1976. január 14-én George és Kathy Lutz három
gyermekükkel rémülten menekültek New York állam Amityville városa Ocean
Avenue 112. sz. alatti új házukból. A család azt panaszolta, hogy
valamilyen ördögi lény - melyet röviden „horrornak" neveztek -
ismételten terrorizálta őket. 

Ez a család 1975. december 18-án - tehát voltaképpen csak 27 napja -
költözött be a zegzugos építésű, holland kolóniál stílusú házába.
Felmerül a kérdés, hogy mi történt velük ott-tartózkodásuk négy
hetében. Ugyan micsoda névtelen és váratlan erő űzte ki a családot
otthonából? Röviddel azután, hogy a Lutz család elmenekült a házból, Jay Anson a
tapasztalataikat megírta Amityville-i horror című könyvében. A
házastársakkal és három gyermekükkel folytatott beszélgetések alapján a
könyvnek olyan alcímet adott, hogy az „egy kísértetjárta ház igaz
története". A könyv bestsellerré vált és a későbbiekben filmet is
készítettek belőle. Kérdés, hogy a történetben mi az igazság. Valóban
valami ördögi erő csapott le a Lutz családra, és okozta esetleg a DeFeo
család szörnyű halálát is, akiket ugyanabban a házban 1974-ben
gyilkoltak meg? 


Körülbelül egy évvel azelőtt, hogy a Lutz család beköltözött volna,
rettenetes bűntény történt a házban. 1974. november 13-án a DeFeo
család hat tagját - az apát, az anyát, két leánygyermeket és két
fiúgyermeket - alvás közben agyonlőtték. A harmadik fiú, a 24 éves
Ronald azt állította, hogy egy csavargó hatolt be a házba és ölte meg a
családját. A rendőrség nem hitte el a történetet, és az életben maradt
fiút vádolta a gyilkosság elkövetésével. Ronald bolondnak tettette
magát, de hiába, bűnösnek találták, és hatszoros életfogytiglani
börtönre ítélték. A ház ezután üresen állt egy évig, míg a Lutz család be nem költözött.
De alighogy beköltöztek, állításuk szerint furcsa és döbbenetes
események vették kezdetüket. Mindenekelőtt valami szörnyű bűz kezdett
terjengeni, majd fekete színű iszap lepte el az egész fürdőszobát: a
csempéket, a kádat, a mosdókagylót! A ház asszonya mindent megpróbált,
ám a szörnyű büdös iszapot nem tudta eltávolítani. Később ezernyi légy
repült be a második emeleti hálószobába, a ház homlokzati ajtaja pedig
egyszerűen kiszakadt a sarokvasakból. Maguk a Lutz család tagjai is fizikai elváltozásokat tapasztaltak
magukon. Az apa azt panaszolta, hogy folyton fázik, ezért állandóan
hatalmas tüzet rakott a nappali szoba kandallójában. Rosszul érezte
magát, deprimált és ingerült lett. Nem borotválkozott, nem cserélt
fehérneműt, még akkor sem, ha a hivatalba ment. Úgy érezte, mintha
valami megszállta volna a személyiségét - mint később mondotta -, de
nem tudta, mi lehet az, és azt sem, hogyan lehetne ezt elkergetni.
Az anya testén fájdalmas, csúnya vörös foltok jelentek meg. George, az
apa elmondta, hogy két alkalommal, mikor az ágyban feküdtek, s ő
felébredt, és azt látta, hogy felesége, Kathy az ágy fölött a levegőben
lebeg. Elmondása szerint az asszony egyszer a szeme láttára ronda vén
szipirtyóvá változott, majd hirtelen ismét felöltötte normál külsejét. 


A család azt is elpanaszolta, hogy izzó vörös szempárok lebegnek
közvetlenül a második emeleti hálószoba ablaküvegén. Mikor az asszony
egy karosszéket húzott az ablakhoz, hirtelen malacvisítást hallott.
Az ördögi erő hamarosan túlterjedt a házukon. Elkezdte terrorizálni a
papot, akit azért hívtak a házba, hogy szentelje fel azt beköltözésük
előtt. Jay Anson könyvében elmondja, hogy ezt a papot valami különleges
betegség támadta meg, és a plébániát, ahol lakott, olyan rettenetes bűz
árasztotta el, hogy az összes többi pap és káplán kénytelen volt az
utcára menekülni. 


George Lutz úgy érezte, hogy valami ördögi lény bírhatta rá Ronald
DeFeót, hogy meggyilkolja saját családját, és ez a gonosz lény most
igyekszik őt is a hatalmába keríteni. A helyzet akkor vált
elviselhetetlenné, mikor egy óriási fehér csuklyás alak látogatta meg a
családot, aki később szarvas démonként jelent meg torz ábrázattal. így
a Lutz családnak számos hátborzongató eseményt és a szörnyű lény több
gonosz próbálkozását kellett elviselnie.
Amennyiben a Lutz család története, ahogy a könyvben le van írva, igaz
lenne, a lélekbúvárok kétségtelenül a kísértetjárás különleges
bizonyítékát látnák az esetben. A paranormális jelenségek szakértői
vizsgálatot kezdtek az amityville-i horror ügyében. Amit kiderítettek,
az távolról sem volt olyan szörnyű, mint a megdöbbentő történet, amit a
könyv és a belőle készített film beszélt el.

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.