Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezeket ti küldtétek :D

 1.Egyszer volt egy kislány, épp az utcán sétálgatott, amikor megállította egy fura alak és követelte tőle, hogy mondjon egy számot. A kislány mondott:5  Éjjszaka akislány, hirtelen öt szúrást érzett a mellkasában. Az volt az utolsó ébren töltött perce.

2.Egy sötét szobában

Egy fekete csuklyás alak 

Egy hosszú éles késsel

Mézes kenyeret keneget

 3.

Szálloda

Szálloda

Egyszer egy férfi szállodában aludt. Amint megérkezett, jött a hordár, elkísérte a szobájához. Amíg mentek elhaladtak egy szám nélküli szoba előtt. A férfi megkérdezte:
-Ennek a szobának miért nincs száma?
-Azért, mert oda tilos bemenni.
Éjszaka a férfi kiosont a szobájából és benézett a szám nélküli szoba kulcslyukán. Egy nagyon fehér bőrű nőt látott a sarokban gubbasztani. Már majdnem benyitott, amikor lépteket hallott kívülről. Gyorsan visszaszaladt a szobájába. Másnap este megint benézett a kulcslyukon, de csak pirosat látott, semmi mást. Gondolta, rájöttek, hogy leselkedett és letakarták a nyílást. Reggel kijelentkezett a szállodából, de mielőtt távozott volna így szólt a recepcióshoz:
-Mostmár igazán elmondhatná, miért nem szabad bemenni abba a szobába.
-Benézett a kulcslyukon?
-Igen.
-Akkor elmondhatom. Egy évvel ezelőtt egy férfi megölte a feleségét ebben a szobában. A nő szelleme azóta ott kísért. " fontos tulajdonsága van: nagyon fehér a bőre és piros a szeme.

 4.Halloween-i gyilkos
Egy család halloweenkor éppen cukorkát ment gyűjteni.Egy néni házához értek kopoktattak de senki nem jött ki de az ajtó hirtelen kinyílt de nem állt ott senki ezért gondolták körülnéznek.Bementek hirtelen megláttak egy árnyékot ami a lépcsőn közeledett feléjük.Nagyon megíjedtek ki akartak menni de az ajtó nem nyílt ki.Megkeresték a villanykapcsolót de amikor felkapcsolták nem volt ott semmi.Felmentek az emeletre körülnézni benyitottak egy szobába a szobába volt egy fotel és látták hogy van benne valaki közelebbmentek és a néni ült benne holtan.A néni kezébe volt egy darab papír amin ez állt:TI VAGYTOK A KÖVETKEZŐEK!!Nagyon megijedtek leszaladtak az emeletről és látták hogy egy feketeköpenyes férfi áll az ajtó előt a család onnan többé nem jött ki!!!!!!!!!!!!!És senki nem látta őket többbé és az a hír járja hogy aki bemegy az öreg néni házába az nem jön ki többet

 

5. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.